Ekološke marmelade z medom

Ekološka marmelada je narejena iz okusnih malin in medu najvišje kakovosti. Rahlo kiselkasta malina v kombinaciji z medom nudi edinstven okus. V prizadevanju, da bi vam ponudili kar največ, proizvod ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil ali umetnih arom.

BIO marmelada z medom 210 g malinaBIO Marmelada_210g_Malina

5,80 €9,5% DDV

 


Edinstven, bogat okus in močan vonj ekoloških jagod v kombinaciji z medom tvorijo odlično marmelado. Namaz na ajdovem kruhu je nekaj najboljšega, kar si lahko privoščite za dober začetek dneva. Odlično v kombinaciji s pecivom ali jogurtom. Marmelada je 100% naravni izdelek brez dodanega sladkorja, umetnih barvil ali konzervansov.

BIO marmelada z medom 210 g jagoda

BIO Marmelada_210g_Jagoda

5,80 €9,5% DDV


Popolnoma nov izdelek iz ekoloških marelic in medu. Grenak in kiselkast okus se popolnoma zlijeta z medom in vam nudita najboljši okus marmelade, ki sta ga kdaj poskusili. Ekološka marmelada je 100% naravni izdelek brez dodanega sladkorja, umetnih barvil ali konzervansov.

BIO marmelada z medom 210 g marelica

BIO Marmelada_210g_Marelica

5,80 €9,5% DDV


Prijeten okus ekoloških sliv v kombinaciji z medom sestavljata odlično marmelado. Ne preveč sladka marmelada, s prijetnim okusom sliv je obvezen zajtrk za dober začetek dneva ali kot namaz za palačinke. Marmelada je 100% naravni izdelek brez dodanega sladkorja, umetnih barvil ali konzervansov.

BIO marmelada z medom 210 g sliva

BIO Marmelada_210g_Sliva

5,80 €9,5% DDV


Prijeten okus ekoloških jabolk s cimetom v kombinaciji z medom sestavljata odlično marmelado.

BIO marmelada z medom 210 g jabolko s cimetom

BIO Marmelada_210g_Sliva

5,80 €9,5% DDV

(Po naročilu)