Gastro Produkti

 

gestro_07Cvetlični porcijski med 15 g

Cvetlični med nabran sredi travnikov in je odlična mešanica cvetnih nektarjev, ki cvetijo spomladi. Rjava barva, vonj in okus, ki izraža kvaliteto izdelka, priča, da je naš med nagrajen iz leta v leto. Izdelek je idealen za hotele, bolnišnice, šole, vrtci in restavracije.

0,17 €9,5% DDV

 


gestro_01Med za kavo 8 g

Osladite si kavo z medom! Ogromno ljubiteljev kave za slajenje zamenjuje kristalni sladkor z medom. Med za kavo je povsem naraven izdelek, ki ga proizvedejo izključno čebele. Med da kavi posebno sladkobo in blag, ne prevladujoč okus po medu. Z medom boste zaužili manj kalorij kot, če bi si kavo osladili s sladkorjem.

0,13 €9,5% DDV


gestro_04BIO marmelada 30 g malina

Ekološki servirni med in marmelade so napolnjene v steklene kozarce in so nepogrešljive pri zajtrkih v bolšjih gostinskih lokalih in hotelih. Idealno tudi kot drobno darilo ali pozornost za sladokusce.

1,20 €9,5% DDV

 


gestro_05BIO marmelada 30 g jagoda

Ekološke marmelade z medom se polnijo v steklenih kozarcih. So neprogrešljiv dodatek k zajtrku, v gostinstvu in idealna kot darilo.

1,20 €9,5% DDV

 


gestro_03BIO marmelada 30 g sliva

Ekološke marmelade in med se polnijo v steklenih kozarcih. So neprogrešljiv dodatek k zajtrku, v gostinstvu in idealna kot darilo.

1,20 €9,5% DDV

 


gestro_02

BIO marmelada 30 g marelica

Ekološka marmelada se polni v steklenih kozarcih. Je nepogrešljiv dodatek k zajtrku, v gostinstvu in idealna kot darilo.

 1,20 €9,5% DDV

 

 


bio_cvetlicni

BIO cvetlični med 25 g

Bio cvetlični med pridelujemo sredi travnikov in je popolna mešanica nektarjev vseh cvetov, ki cvetijo v spomladanskem času. Pri pridelavi strmimo k čebelam čimbolj prijazni reji. Hkrati pa zagotavljamo, da med ustreza najvišjim standardom kvalitete.

1,25 €9,5% DDV